psycho2390 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Siema!Potrzebuje Waszej szybkiej rady gdyż brat ma audi a4 avant z 2001roku i chciałbym mu kupic głośniki(w miejsce oryginalnych)jakby ktoś mógł się wypowiedzieć jakie by tam siadły?Najlepiej linki z allegro.Zależy mi na czasie aby zdarzyli dojść przed świętami.Z góry dzięki.Pozdr.
gajkus Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam naywam się Marek, jestem z ostrwi i od jakiegoś czasu mam audi.
maly3791 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Czesc dla wszystkich ziomali mam pytanie czy łatwo wymienic klocki z przodu Audi A4 B6 bo zapaliła mi sie kontrolka ze mam wymienic klocki chamulcowe ale niewiem czy sprzdu czy z tyłu ale na poczatek wymienie z przodu.Prosze o krutki opis i jakies porady
gringostar Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Cześć, niestety, nie jestem posiadaczem AUDI A4. Pobyt na forum traktuję jako kopalnię wiedzy dla przyszłego właściciela pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi