gregor1844 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 witam wszystkich Mam pytanie, czy jest juz jakas grupa AudiManiakow ze Szczecina i okolic? Pozdrawiam
mazure Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam wszystkich na forum jestem właścicielem [b6alt] 2.0 z 2001r
charkiel Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam wszystkich, obecnie jeżdżę Fordem Galaxy '99 1.9TDI 90km, ale planuję przesiadkę na Audi A4 b6 też z silnikiem diesla.
dader10 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Świecie Kujawsko -pomorskie na form trafiłem szukając nowego aa ... auta znalazłem i nie jest to aa...audi -szkoda.Kupiłem passata 2.0 kombi . Chciałbym podziękować moderatorowi Robertowi za namiar na Roberta który pomógł mi kupić i sprowadzić auto z niemiec.
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 siemanko Zapraszam na spoty kujawsko-pomorskie najbliższy jutro w Bydgoszczy pod tesco tutaj możesz się przywitac z ludźmi z regionu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167424.0
Rekomendowane odpowiedzi