Marek1978 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam , blisko 2 tyg, temu stałem sie posiadaczem A4 avanta 1.8 T z`03 r , z checia podziele sie uwagami odnosnie użytkowania i zadam wiele pytań , mam nadzieje że mi pomożecie , wczesniej byłem posiadaczem A6 tki 2001 2.5 Tdi ale nie wspominam użytkowania w sposób przyjemny mimo to kolejne audi
p2mobile Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich posiadaczy A4 Od niedawna stałem się posiadaczem ślicznego Audi A4 2,6 z 1985r.
Szofer Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich użytkowników tego forum Mam nadzieję, ze z czasem będę mógł jakoś wam pomóc i że niekoniecznie często będe musiał korzystać z Waszej pomocy (mam nadzieje że moja audi nie będzie się psuła ) Coś o sobie może troszkę Imię: Paweł Wiek: ćwiartka pękła... czekam na połówkę Zawód: mechanik samochodowy - taki wyuczony i wykonywany (niekoniecznie ze spektakularnymi sukcesami) a generalnie legitymuje się licencją na przewożenie ludzi - czyli taksiarz, złotówa itp. Charakter: Nudziarz - wariat z zamiłowania Auto posiadane: Audi A4 '96 1.9 TDi 110 km na leniuchu wersja prawie najuboższa... Opel Omega '97 2.5 v6 elpidżi holender edyszyn pełen wypas zwłoki (obecnie rozbite - czeka na oględziny i bedzie można odkupić za jakieś śmieszne pieniądze) Fiat Uno 1.1' 92 3D pełen wypas edyszyn reklamować będe się później
Rekomendowane odpowiedzi