Gość michal Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Jestem początkujący na tym forum , i przez niedopatrzenie nie spełniłem dotąd warunku regulaminu i nie przedstawilem się Dzisiaj błąd ten mam zamiar naprawić i przeprosić za to. Jestem z Gdyni i jeżdzę moim ukochanym audi b5 od roku po naszych marnych polskich drogach. Pod maską chowam silniczek 1.6 ADP, który może nie jest spelnieniem marzeń, ale "daje radę". Jestem bardo zadowolony z mojego auta i wyznaję zasadę że audi to audi i żaden inny samochód. W niedalekiej przyszlości mam zamiar zmienic furmankę na trochę szybszą (1.8T) i najlepiej z napędem quatro, ale to tylko plany i cieszę się tym co mam Pozdrawiam i do zobaczenia na forum i spotach
cichya4 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Cześć, niedawno stałem się posiadaczem A4, generalnie auto spoko chociaż mam z nim parę problemów.
Gość MorgothV8 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Gratuluję A jakie masz problemy? Wrzuć jakieś zdjęcia.... (w dziale Moja A4)
Gość zdeniu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 witaj kolego co do wszelkich problemów to proszę pisać o nich w odpowiednich działach PS. proszę uzupełnij swój profil skąd jesteś pozdrawiam.
tlee Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich użytkowników Forum oraz posiadaczy aut Audi. Mam A4 /B6/ od pół roku i spisuje się bez zarzutu, jestem bardzo zadowolony z jazdy oraz ekonomii. Chociaż ostatnio mnie zmartwiła dziwnymi wibracjami, i już myślałem że to jakieś koło 2-masowe, a to tylko była poluzowana poduszka pod skrzynią. I po kłopocie, zero kosztów. Oby tak dalej, wszystkim tego życze: jak najmniej napraw i wydatków.
skuti Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 autko to A4 avant 1,9tdi 130KM 2oo3 rok, smigam od lutego , furka czeka na chiptuning moze polecicie jakis warsztat z wawy. pozdrawiam
Hugo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2007 Hejka.Ja robiłem program u Mastersa.Latam już rok i jest miód malinka
Gość Murzyn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 witamy - jest temat o dobrych chiptunerach
majk Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mam na imię Mikołaj i właśnie jutro zamierzam kupić swoje pierwsze Audi A4 2,6 v6 150 PS i w związku z powyższym postanowiłem zarejestrować sie na forum. Dzień Dobry wszystkim....
Rekomendowane odpowiedzi