wabler Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mam Tomek. Mam nadzieję, że po lekturze forum stanę się szczęśliwym posiadaczem a4 Pozdrawiam
alien_pl Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Cześć- Łukasz Sprowadza mnie chęć zgłębienia tajemnic jak że to szmocnego motoru 1.8 T Pozdrawiam
dedynio Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam serdecznie. Posiadam od pół roku Audi A4 Avant silnik 2,0 170 KM, granatowy, jasno szary środek, ale niestety bez pakietu chrom, który mam nadzieje z Waszą pomocą umieszczę na swoim miejscu. Plany są bardzo ambitne, czas i środki pieniężne pokażą co da się zrobić. W planach zakup felg, przyciemnienie szybek, wymiana radyjka na DNS i wspomniany pakiet chrom (gdzie go zdobyć?). Pozdrawiam dedynio
SKONA Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam mam na imię Konrad i prawo jazdy posiadam już od roku i w najbliższych latach mam zamiar kupić sobie audi A4 b6 albo inne w chwili obecnej moim pierwszym autem jest Clio 1 RN
sobinek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam zamierzam w najbliższym czasie kupić audi a4 b5 Q i szukam opinii na jego temat.
Rekomendowane odpowiedzi