ruff Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów, zanoszę się z zamiarem kupna Audi w związku z tym moja obecność tutaj jest wskazana Pozdrawiam
CristopherLee Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów . Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na wasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów (oby było ich jak najmniej)
MOHITO Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witam, Aktualnie nie mam jeszcze A4 i dlatego nie czuję się "pełnoprawnym" forumowiczem. Myślę jednak że przyjmiecie mnie życzliwie - wszak na tak uporządkowanym forum muszą być poważni ludzie..... Postanowiłem dołączyć do tego forum ponieważ zmieniam samochód i wybór padł na A4 właśnie. Nauczony doświadczeniem z poprzednich aut wiem że .... życzliwi ludzie na forum pomogą wybrać dobre auto z tej całej masy "blachy" jaka jest na rynku. Sprzedałem Chryslera 300C , został mi tylko SMART więc szukam auta ..... Tyle na wstępie.. JArek
Pasażer Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Cześć. Jestem bliski kupienia A4 98r. i mam nadzieję znaleźć na tym forum odpowiedzi na wiele interesujących mnie tematów. Pozdrawiam
PABLO Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele o godz. 19:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski
Rekomendowane odpowiedzi