piotrekgotrek Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam wszystkich klubowiczów. Mam nadzieję, że to forum, jak i Wasze towarzystwo i wiedza, będzie sprzyjało mojemu poznawaniu tego samochodu. Pozdrawiam
lukaszr Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
SonY_Milk Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam Wreszcie mogę w pełni przywitać się na forum A4 Wreszcie, ponieważ do tej pory jeździłem A6 C5 1,9 110km i śledziłem forum AKP, natomiast przyszedł czas na zmiany Pozostając przy znakomitej marce - jestem posiadaczem B5 AJM '00 Pozdrawiam wszystkich z okolic Krakowa i mam nadzieję, że w najbliższym czasie na jakiś spocik uda się zawitać Sławek
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Witamy na forum zapraszamy na spociki Krakowskie ps. uzupełnij profil
procesor Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 witam na forum jestem z okolic podanych w temacie, krążę sobie po tych miastach, bo tam pracuję... mam audi a4. pozdrawiam wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi