Majsii Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam wszystkich użytkowników Audiczek, mam nadzieję że wasze opinię pomogą mi zdecydować, jakie Audi kupić. Pozdrawiam i zabieram się do lektury
PawelekSiudzio Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dublin-Witam Milo Wszystkich Fanow A4
lokopaka Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 witam. mam na imie michał pochodze z Gdańska i mam audi a4 kombi 96 rok 2.8 benzyna
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tu się tylko witamy, swoją A4 B6 możesz zaprezentować z opisem w dziale Moja A4 Witamy na forum
Zell2003 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witajcie Chłopaki! Jestem tutaj nowy, nie posiadam jeszcze swojego Audi a4 ale właśnie zamierzam coś zakupić. Do niedawna posiadałem Audi 80 B3, które było moim oczkiem w głowie, dopóki moja narzeczona nie miała przygody tak, że już w sumie nie opłaca się tego naprawiać... Tak więc liczę na Waszą pomoc, chciałbym kupić coś fajnego. Pozdrwiam
Xilirius Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witajcie! Jeżdżę A4 B7 z 2007r, silnik BPW. Mam nadzieję, że będzie się nam dobrze współpracowało. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi