spajacz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 WITAM WSZYSTKICH SZANOWNYCH FORUMOWICZÓW MIESZKAM W OKOLICY PŁOCKA I JESZCZE NIE JESTEM POSIADACZEM AUDI A4 KOMBI --TAKĄ POSZUKUJE-- MYŚLĘ IZ TE FORUM POMORZE MI DOKONAĆ DOBREGO WYBORU AUTKA
miwel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam wszystkich użytkowników A4. W sumie ja nie jestem posiadaczem Audi (jeszcze) ale mój szwagier dopiero co sobie kupił A4 B5 ADP, i w jego imieniu (nie posiada internetu) chciałbym skorzystać z wiedzy zawartej na łamach forum. Być może zachęci mnie to również do zakupu w przyszłości autka z czterema kółkami na masce. Pozdrawiam. Michał
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wyłącz Caps Lock jak piszesz :!: Witamy na forum
kub44 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam użytkowników Audi A4. Jestem na etapie kupna A4 B5. Jak tylko znajdę odpowiedni egzemplarz na pewno się nim pochwalę
czarnyas Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam serdecznie, na wstępie pragnę wszystkich przywitać! Cieszę się bardzo, że trafiłem na to forum! Chciałbym zacząć swoją przygoę z audi, dlatego, przed kupnem chciałem poczytać, dowiedzieć się czegoś o tym modelu, co z olei ułatwi mi zakup wymarzonego samochodu... Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam i mam nadzieję, że moje posty, pytania staną się pomocne dla czytajacych forum...
Rekomendowane odpowiedzi