damson85 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, przymierzam się do kupna audi a4 b5 w TDI. jak tylko kupie to zamieszczę zdjęcia. Dzisiaj oglądałem takie audi http://autohandelka.gratka.pl/ogl/12735987.html. Silnik ładnie pracuje, robiony był prawy błotnik, mankamentem jest stacyjka, która nie odbija, po odpaleniu trzeba delikatnie cofnąć kluczyk ( czy można to jakoś naprawić?). Ogólnie samochód w dobrym stanie. Nie ukrywam że wolałbym kupić cos młodszego tak z 2000 roku
piotrek--1989 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam narazie szukam oczywisce A4 pozdrawiam
marthen Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Samochody jakie użytkuję. Audi 80 '94 1.9TDI. Audi A4 2.6 Quattro. Pozdrawiam wszystkich
PiotrekMK Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Piotrek i jestem z Gdańska. Od niedawna jeżdżę A4 B5 z 1994r i jestem mega zadowolony z zakupu :>. Pozdrawiam Piotrek
Gość Dario70 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Mam na imię Darek. Jestem w posiadaniu autka Peugeot 206. Po sprzedaniu i dołożeniu "paru" złotówek chciałbym kupić Audi A4 B6 z silnikiem benzynowym. Mam nadzieję, że na Waszym forum uzyskam pomocne informacje dotyczące zakupu i eksploatacji tego modelu. Pozdrawiam. Dario70
Rekomendowane odpowiedzi