wrclaguna Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wahor Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam jestem z Suwałk, wczoraj kupiłem swoje pierwsze Audi A4 2000 rok z silnikiem 1,9 tdi 110 km 300 000km manual. Kombi kolor srebrny. Jak narazie jestem zadowolony. Może później zamieszczę kilka fotek. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis123 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza1988 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubov Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaaziuu Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam Wlasnie sie zarejestrowalem i chcialem sie przywitac Nie mam JESCZE Audi, ale szukam, nadchodzi czas na zmiane, wiec trzeba sie troche rozeznac Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gery60 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Tarnow Witam wszystkich na forum /Audi a4 b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalmajster Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A4 2.0 TFSI 2006 AWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osator92 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam, jestem nowym uzytkownikiem tej strony, pochodze z Zagórza(podkarpackie), niestety nie posiadam jeszcze wymażonej audi a4 ale jestem w trakcie poszukiwania i pomyślałem że udzielicie mi parę rad na co zwracać uwage przy kupnie tego samochodu. Interesuje mnie adzia z silnikiem 1.9 TDI. Na kupno przeznaczam ok 10 000 wiec oscyluje w latach 1995-1997. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi