Makos1788 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam wszystkich Forumowiczów i użytkowników tak wspaniałej maszyny o marce Audi
zuzyn Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Od 3 dni jestem posiadaczem Audi a4 wiec nie wiem za wiele o tym modelu mam nadzieje ze sie wiele tutaj dowiem i będę mógł sie podzielić swoimi przeżyciami związanymi z tym pięknym autem. Pozdrawiam serdecznie wszystkich !!!!!
dariush01 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam wszystkich Jako nówka sztuka pragnę się przywitać. Dołączyłem do Was bo zawsze dobrze wiedzieć co się dzieje z autkiem i jak temu zaradzić. Po za tym jak większość tutaj jestem Audimaniakiem. Obecnie B6 z Holandii 1,9tdi, 2001, 96kw wcześniej A3 1,9tdi z Włoch (blacharska masakra) 115KM Pozdrawiam Dariush
Misza86 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam, jeszcze nie mam swojego Audi. Zamierzam nabyć jakieś A4 lub A6, zarejestrowałem się aby dowiedzieć się więcej o tych samochodach przed kupnem konkretnego modelu.
Rekomendowane odpowiedzi