Krzakol Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Siema, witam wszystkich. Nazywam się Artur mam 22 lata i mieszkam w Zabrzu. W życiu studiowałem anglistykę ale jednak zrezygnowałem i teraz pracuję w pracy, za która nie przepadam. Jeżdżę wiekową Honda Civic IV z 91 . 1.6 vtec 110km. Właśnie planuję zakup auta i skłaniam się bardzo ku A4, dlatego tutaj dotarłem. Chciałbym się trochę dowiedzieć o tym autku przed ostateczną decyzją. Uzyskać jakaś pomoc i poznać znających się na rzeczy i kochających jeździć jak ja ludzi .
Damix2312 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Właśnie od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b5 lift 2000 r 1.9 tdi AJM. Serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Hart31 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Witam wszystkich miłośników i fanów AUDI A4
AUDI_CENTRUM Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 AUDI CENTRUM WROCŁAW WITA WSZYSTKICH FANÓW MARKI PREMIUM NIE KRZYCZ!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi