Delsol Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Cześć mam na imie Patryk. Moje auto to seat ibiza 6k GT 99 silnik AHU. Zarejestrowałem się u Was żeby pogłębić swoją wiedzę szczególnie chodzi mi o silnik. Na forum a4-klub widzę bardzo dużo przydatnych materiałów i które pomoga mi w diagnozowaniu auta i innych modyfikacjach. Pozdrawiam
ar2rc Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Witam wszystkich...zarejestrowałem się zapewne będę potrzebował waszej pomocy jak i zarówno bedę mógł wam pomóc. Pozdrawiam
gosia123 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Gosia i co zapewnne widać,... jestem tu całkiem nowa. Zaglądam do Was z prostej przyczyny. Noszę się z zamiarem kupna A4 bo dzieciaki tak rosną, że się kopiemy po głowach Dzięki forum dowiedziałam się już wielu przydatnych rzeczy i nawet już sobie upatrzyłam 2 autka na które mam ochotę. Widzę, że jeszcze wiele wątków trzeba przeczytać, żeby się zdecydować na 100 % Na chwilę obecną Witam pozdrawiam i ...czytam...
akko Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Witam wszystkich fanów a4, właśnie dzisiaj przywiozłem mojego audika a4 b6 z Włoch, jest w nim trochę do roboty, ale lubię grzebać a aucie więc pozytywnie:) liczę na Waszą pomoc w razie potrzeby! POZDRAWIAM!
medyk_07 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Milo Witam Wszystkich Wiesiek [Vancouver_British Colmbia_Kanada] A4 1.8T 2002
Rekomendowane odpowiedzi