Matik_A4 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Witam. Nazywam się Mateusz jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.8 125KM. Z góry dziękuję wam za pomoc w rozwiązywaniu problemów mojej A-czwóreczki. Niezmiernie mi miło was poznać
Grabs Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Witam wszystkich. Niedawno nabyłem świetne auto, o którym długo myślałem a mianowicie Audi A4 2.8 z 1999r. Postanowiłem zalogować się na forum by móc dowiedzieć się czegoś więcej o aucie i w razie jakichś usterek (które już niestety się przydarzyły) mieć jakieś wsparcie w was koledzy. Oczywiście w razie jakichś zapytań postaram się służyć radą Pozdrawiam!
NIUTKA Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Hej. Mam na imię Anita i jestem właścicielką pięknej A4 Avant S-line 1,9 tdi z 2006r. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
burzacki Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Witam wszystkich serdecznie. Pochodzę z Oświęcimia, jestem posiadaczem A4 B7 2.0 TDI. Z góry dziękuje za udzielone mi odpowiedzi. Pozdrawiam KK
Rekomendowane odpowiedzi