AREKHAWRYLUK Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 witam ,posiadam audi a4 b5 1,6 b 95r.
Santrak Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 AWX 2002
Haki Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam wszystkich posiadaczy autek z grupy VAG ... pewnie co niektórzy kojarzą mnie i znają z Forum VW Golf .pl .... Osobiście posiadam MK IV Varianta AGR ... ale brat ma A4 B6 .. Przywiało mnie do was koledzy , poszukiwanie nowych informacji ... Pozdrawiam wszystkich
sicdom Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Drodzy forumowicze Witam Was wszystkich. W mojej głowie pojawił się ostatnio plan zakupu Audi A4 w wersji B8 (lub B7) i dlatego pojawiłem się tutaj by przejrzeć Waszą bazę wiedzy na temat poszukiwanego auta. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiedzi na wszystkie moje nurtujące pytania. Liczę na Waszą ewentualną pomoc. Pozdrawiam Dominik
RalphA4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam wszystkich, szukam jeszcze Audiczki, dlatego zarejestrowałem się by zasięgnąć opini, i nie tylko powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi