robi-74 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich.Jestem z Bemowa-Warszawa.W końcu znalazłem po 4 miesiącach klepane tylko z 2 stron a4 b7 2005r
nill525 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Od wczoraj jestem posiadaczem A4 b5 Avant 1.9 tdi 116KM 2000r. Pozdrawiam
choodyy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jestem nowy na forum a więc witam wszystkich
szczota Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Hej, Jestem Krzysiek, mam obecnie rio 2002, zastanawiam sie mocno nad jego podmianą na audi a4, i w zasadzie dlatego się dopisałem do forum. Zakładam, że te silniki nie są gorsze od opla, jak miałem daewoo nexie, to rozstawałem się z nią z przebiegiem 850kkm, a rozstawałem się z nią, bo dzwon czołowy po prostu ją porozginał za mocno, żeby to szpachlować. Chciałbym rocznik w granicach 2004-05 roku, silnik 1,8 1,8T. Koniecznie nie w olejowcu. I teraz odrazu skoro będziecie się ze mną witać, a zakładam, że tak będzie, to niech mi ktoś napisze, czy turbinka jest potrzebna, czy to coś daje, i jak często to się psuje, ile miejsca pod maską zajmuje, i czy lepiej kupić nowszą, czy starszą budę, bo też nie wiem, czy warto dokładać tak naprawdę 7-8k zł za sam wygląd...? Mam nadzieję, że warunek na pisanie postów został mi "zaliczony" pzdr
Rekomendowane odpowiedzi