krzychua4sedan Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cześć nazywam sie Krzysztof i Jeżdze A4 b5, moją przygodę z Audi dopiero zaczynam. Pozdrawiam wszystkich :)
zirek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich ! Mam na imię Łukasz Noszę się z zamiarem zakupu A4 ... jeszcze nie wiem czy B6 czy B7. Szukam opinii i porad Pomożecie ?? Pozdrawiam
TOMO1 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich klubowiczow , mam na imie Tomek posiadam dwie audi a4 b5 wstepuje do klubu poniewaz jestem fanem audi a takze moja narzeczona . Pozdrawiam
grelo1 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Jako, że to moje drugie forum samochodowe cieszę się niezmiernie móc tutaj gościć. Liczę na wsparcie oraz spróbuję pomóc sam, jeśli będę potrafił i miał czas. Co więcej...? Wszystkim życzę szerokiej drogi, gumowych krawężników i zaspanych funkcjonariuszy "Powoli i do przodu...czasami szybciej"
Thomson26 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich posiadaczy Audi.
Rekomendowane odpowiedzi