PrzemoVKP Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam! Od kilku dni stałem się właścicielem Audi A4 B6 2003r. 1.8T 163KM, dlatego też melduje się na klubowym forum. Jednocześnie jestem posiadaczem Opla Vectry - i przez ostatnie kilka lat uczestniczyłem w życiu klubowym Vectra Klub Polska - tak więc zasady forum klubowego nie są mi obce. Pozdrawiam Przemek...
mar753 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich. Obecnie jestem w posiadaniu samochodu audi A4 B5 mam nadzieję że będę mógł powymieniać się swoimi doświadczeniami oraz dowiedzieć się czegoś nowego z forum.
djlukasz18 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam wszystkich fanów marki Audi liczę na miła współpracę Pozdrawiam
gados82 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam Niedługo będę posiadaczem A4 B6 Do tej pory jeździłem (jeżdżę) Audi a3 97r. Rodzinka się powiększa więc trzeba powiększyć samochód. Tak wygląda jeszcze mój samochodzik a nowy jak będzie wyglądać ....?
Rekomendowane odpowiedzi