addassko Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek123 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam Wszystkich serdecznie. Niedawno kupiłem Audi A4 b5. Przesiadłem się z b4 i powiem szczerze, że jak narazie jestem pod wrażeniem komfortu jazdy. Mam nadzieję być stałym bywalcem forum. Pozdrawiam zenek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witamy na forum Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witamy na forum Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUZ83 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Audiczka B7 2005 zakupiona od Skraba , niby wszystko oki, prawie s-line ;-) silnik dobry 1.9 PD narazie wszystko ok. zdjecia wkrótce narazie pozdrawiam kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchal Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Chciałbym się przywitać. Właśnie zakupiłem moje pierwsze w życiu Audi, z różnych względów i zbiegów okoliczności padło na A4, B5, rok 97, kombi, 1,8 benzyna. Miał być 1,9TDI, jednak znalezienie takiego modelu w dobrym stanie za normalne pieniądze graniczy z cudem. Po pierwszych kilometrach zaczynam lubić to autko, ale na moją przyjaźń musi sobie jeszcze zapracować . Wyglądam jak kwadrat ( 2 metry wzrostu i 2 m szerokości ) i jest trochę za małe dla mojej familii, biorąc pod uwagę, że z tyłu muszą siedzieć moje córki, ale biorąc pod rozwagę wszystkie „za” i „przeciw”, to „za” jest więcej niż tylko małe gabaryty samochodu. Na razie na benzynie pali jak smok, ale od 2 dni mam instalkę LPG, z która mam same problemy ( ale o tym może gdzie indziej ), ale mam nadzieję, że to uporam się z nią i odciąży mój zbolały portfel ( w końcu jestem Poznaniakiem ). Pozdrawiam z uśmiechem nr 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi