anatol57 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.Jestem nowy, z Opola. Jeżdżę a4 1,9 tdi z 97r.Jutro postaram się poszukać pomocy u Was w drobnej, chyba, sprawie.
sebco Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam wszystkich szczęśliwców AUDI. Własnie sie przesiadłem z Audi 80 B4 na Audi A4 B5 FL 1999. Moje poprzednie było Silver Horse V6 obecnie to Golden Horse TDI
marcinAVF Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam Wszystkich mieszkam w ipswich w anglii jestem szczesliwym posiadaczem od kilku mc-cy audi a4 2003r AVF 1.9 tdi Ciesze sie ze dolaczylem do licznego grona milosnikow Audi Pozdrawiam
Victorarmy Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Wiek już mam słuszny , taki Mickiewiczowski ("a imię jego czterdzieści i cztery") heheh, no i chyba czas przyszedł na Audi. Miała być 6, ale dzieciaki mi jakoś podorastały więc nie ma już takiej potrzeby , decyzja padła więc na A4 w wersji raczej B6, bo B7 lekko poza moim zasięgiem finansowym. Szczerze liczę na Waszą pomoc w zakupie i wyrozumiałość jeżeli poprzez swoją niewiedzę po raz tysięczny będę zadawał pytania, które pojawiały się na forum sto tysięcy razy Pozdrawiam Wszystkich
jac99cc Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Jestem tu nowy i sie nie znam , ale mam nadzieje ze sie zadomowie na tym forum
Rekomendowane odpowiedzi