Jakubek1987 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jak na wstępie chciałbym się gorąco przywitać mam na imię Jakub i chciałbym zarazem poinformować ze aktualnie nie posiadam Audi ale z małżonką zamierzamy się na zakupem innego samochodu i mój wybór padł na audi A4 B7 avant (fajnie by było z pakietem S-line) z silnikiem 2.0 DTI ze skórzaną tapicerką i podgrzewanymi fotelami, klimatronikiem i reszta to jak już będzie. W najbliższym czasie chciałbym się skonsultować z osobami na forum w kwestii zakupu i pomocy w tym przedsięwzięciu. Możliwe ze wejde w bliższy kontakt z Panami z okolic Stalowej Woli. Jeszcze raz gorąco pozdrawiam i życzę nieskończonej ilości przejechanych bezawaryjnie kilometrów.
pabloantonio87 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam wszystkich, mam na imię Robert jestem z Gdańska i prawdę mówiąc dopiero przymierzam się do kupna a4. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
youngbuck30 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Posiadam grafitową Audiczkę A4B6 Avant V6 2.5 TDI Quattro i jestem wielkim fanem samochodów tej marki. Pozdrawiam Wszystkich ciepło i szerokości życzę
Tomeks Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 jak juz kupisz,zapraszamy na spoty 3M,zajrzyj do pomorskich,wszystkiego się dowiesz:hi: http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-3m-kazda-sroda-godz-19-00-az-autoserwis-www-az-gda-pl-292/index962.html
Rekomendowane odpowiedzi