Gość miki_bak1 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 [sosnowiec] witam wszystkich
sebq Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 witam, od czasu do czasu przeglądam forum, rejestrując się mam autko na sprzedaż które umieszczam w odpowiednim dziale, mam nadzieję że po tym modelu trafię rownież na a4 ale w trochę nowszym wydaniu. pozdrawiam klubowiczów
seattle2 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Witam Wszystkich. Aktualnie jestem w temacie zmiany samochodu i wybór padł na Audi Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć rozsądny egzemplarz. Pozdrawiam z Katowic.
pachlik Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Witajcie audi maniacy i nie tylko. Jestem z zagłebia dąbrowskiego.Od dziecka marzyłem o posiadaniu auta z czterema krążkami na masce. Aż wkońcu nadszedł ten piękny dzień kiedy zdecydowałem-KUPUJE AUDI. Wybór nie był prosty. Przedewszystkim na ilość "zdezelowanych" modeli na naszym rynku. Aż pewnego dnia rozmawiając ze sowim kolegą ze szkoły dowiedziałem się, że jego brat właśnie sprzedaje swoją a4. PO sprawdzeniu autka i długeij jeździe probnej stałem sie właścicielem AUdi a4 avant 1.8 T.
Rekomendowane odpowiedzi