Waszkag95 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam Potrzebóję wykres skrzyni biegów do Audi A4 B5 1.9 TDi napewno nie tutaj sie zadaje takie pytanie
efendi44 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam serdecznie wszystkich!pozdrowionka z Cieszyna!
pablo-p37 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam jestem Paweł mam 32 lata i jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant z 2006 roku. Silnik w miom Audi to 2.0 tdi kod silnika BPW.
Majka119 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam panów i panie . Jestem z Wielunia mam 19 lat , chodzę do ostatniej klasy technikum samochodowego , w weekendy dorabiam , kupiłem nie dawno swoją pierwszą furę a4b5 avant , w zamyśle była 80 cabrio ale niestety potrzebuję dużego auta .Wcześniej ganiałem rodziców a6c5 w Audi zakochałem się parę lat temu gdy rodzice mieli 80b4 Moją największą passją jest moto . Mam nadzieje że poznam tu wiele ciekawych ludzi i dowiem się wiele pożytecznych rzeczy . Niebawem przedstawię wam swoją Audice a o to ja
Rekomendowane odpowiedzi