wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Pachnącej choinki na stole wódki i szynki Wesołych kolędnikówpodarków bez liku Sexu na śniegu mniej życia w biegu Dużego bałwana zabawy do rana. ŻYCZĘ WSZYSTKIM NOWYM W A4 KLUB POLSKA WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU .
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Pachnącej choinki na stole wódki i szynki Wesołych kolędnikówpodarków bez liku Sexu na śniegu mniej życia w biegu Dużego bałwana zabawy do rana. ŻYCZĘ WSZYSTKIM NOWYM W A4 KLUB POLSKA WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU .
vitja07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 czołem wszystkim na forum mam na imię Artur na co dzień turlam się czarną b4 Avant w klekocie, pozdrawiam
UCash Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam was wszystkich a zarazem wesołych świąt. Przyczłapałem się tutaj do was na forum, bo mam zamiar kupić sobie jakąś A4czkę Obecnie śmigam troszkę nowszym autkiem niż mam zamiar kupić, bo planuje kupić fajne A4 B5 sedan quattro żeby pomodzić troszkę przy silniku i przy wyglądzie w przeróbkach na S4 a jak to będzie dalej i ile mi to zajmie to już czas pokaże. Pozdrawiam wszystkich Warszawiaków i mam nadzieje do zobaczenia na jakimś spocie już z moim nowym/starym Audi
smuggler Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam, jestem z Opolskiego. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
Rekomendowane odpowiedzi