musti Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dobry Wieczór Witamy na forum Audi A4 Klub Polska Zapraszamy do wspólnych dyskusji na różne tematy
A4Z Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam Mam trochę problemów z moją A4 - mam nadzieję że znajdę na tym forum troszkę informacji pozdrawiam serdecznie A4Z
kristofff Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam. Nazywam się Krzysiek i zarejestrowałem się na Waszym forum gdyż wiem że warto skorzystać z wiedzy doświadczonych userów poszukując auta, a właśnie jestem na tym etapie. Szukam A4 B6 w wersji Avant (konieczność z uwagi na przewożenie wózka dziecięcego z niezliczoną ilością różnych innych gadżetów;) ) Nie jestem jeszcze przekonany co do wersji silnikowej, ale z uwagi na chęć posiadania w miarę ekonomicznego auta skłaniam się bardziej ku silnikowi 1.9TDI 130KM lub 1.8T (i w tym przypadku zdecydowałbym się najprawdopodobniej na założenie instalacji LPG). Aktualnie poruszam się BMW E46 330d w wersji sedan i gdyby nie fakt że bagażnik jest odrobinę za mały, raczej przez jakiś czas jeszcze bym przy tym aucie pozostał. Jeżeli chodzi o moje doświadczenia z Audi to przez 2 lata poruszałem się Audi TT właśnie z silnikiem 1.8T 180KM i bardzo miło to wspominam;) Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Bakers Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 witam wszystkich Wola Radziszowska kolo krakowa
Rekomendowane odpowiedzi