peterx122 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie! Właśnie zakupiłem swoje pierwsze a4, jestem z Wrocławia
TomekFNW Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tydzień temu zakupiłem audi a4 b6 avant 2004 rok prod. w wersji s-line 1.9 tdi 130 km z sześciobiegową skrzynia biegów... Przez tydzień wszystko było ok aż do dzisiaj to znaczy zauważyłem, że przestały mi działać przednie światła przeciwmgłowe (dwa naraz oraz klakson) dzień wcześniej jeszcze wszystko było ok... nie wiem czy żarówki od przeciwmgłowych mogły się spalić w tym samym czasie i to razem z klaksonem? dodam, że bezpieczniki wszystkie ok. Nie wiem gdzie mogę szukać problemu? czy jechać na diagnostykę komputerową czy kombinować coś samemu? Pomóżcie!!!! Dzięki za wszystkie podpowiedzi....!
kuba18p Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witajcie, jestem Kuba. Studiuję i pracuję w Warszawie, od listopada 2012 r. jeżdżę AEB wyprodukowanym w 1998 r.
Rekomendowane odpowiedzi