andikol Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 witam jestem z Czarnkowa w Wielkopolsce i jestem posiadaczem audi a6 c6 pozdrawiam wszystkich z a4 klub
kapuch Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam! Jestem nowy. Jak wpadłem i zobaczyłem tyle informacji to powędrowałem i zapomniałem się przywitać no, ale naprawiam swój błąd. Witam wszystkich! Moje auto to A4B6 w avancie, Silnik 2,5 tdi -> BFC z manualna skrzynia 6cio stopniową. Niestety nie quattro Autem zrobiłem 1,5 km i trafiło do znajomego, który zajmuje się niedociągnięciami. Ogólnie planuje gruby projekt - nisko i szeroko, ale póki co próbuje się odbić po zakupie auta i jeszcze czeka mnie rozrząd z ewentualnymi wałkami. Pozdrawiam i do napisania!
Telo Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów,jeżdżę czerwonym RS4 B5 2001r. Pozdrawiam wszystkich!
oska8383 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam, nazywam się Paweł i jestem z Opola a od kilku dni cieszę się jazdą niebieską Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI.
arek20w Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam Arek z Nakła nad Notecią (kuj-pom)
RybaSRS Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam wszystkich miłośników Audi A4
Rekomendowane odpowiedzi