dj3alek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Witam pierwsze audi i pierwszy watek :)Pozdrawiam
Kowal11 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Witam nieoczekiwanym trafem stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.9TDI 1Z. Audica wymaga dopieszczenia i myślę że to forum mi w tym pomoże.
chudy_audi Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Witam, jestem fanem marki jak również posiadaczem audi 80 a od paru miesięcy również audi a4 b5 1.8t. Mam nadzieję że na tym forum dowiem się ciekawych rzeczy o tych autach, pozdrawiam.
MasterTeo Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Bogumił Interesuje mnie wszystko co jest związane z marką Audi. Od kilku lat jeżdżę A4, byłem w posiadaniu kilku różnych modeli, aktualnie A4 B6 2.0FSI, 2003 Pozdrawiam.
marekoczarek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Nowy samochód, nowe forum. Dotychczas byłem posiadaczem Toyoty Corolli, a teraz kupiłem sobie moje wymarzone audi! Muszę zrobić w nim przegląd i wymienić rozrząd. Będę wdzięczny za informacje gdzie można to w dobrej cenie gdzieś pod Warszawą wykonać. pozdrawiam Marek
Rekomendowane odpowiedzi