lukawa Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Właśnie zakupiłem 10-letnią a4-b6, liczę że szanowne forum pomoże mi poznać, nauczyć i dbać o Nią. Pozdrawiam wszystkich!
djdziadek Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 oto od dziś w rodzinie, audi A4 B5 avant z silnikiem AHU-- i juz mnóstwo pytań,na większość,już znalazłem odpowiedź na forum:)
pako350 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.9tdi AVF sedan, od tego modelu zaczęła się moja przygoda z tą marką i już wiem, że tak zostanie. Pozdrawiam Serdecznie:)
plnywlkp180 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Witam serdecznie! jestem szczęśliwym posiadaczem A4/B6 1.9 TDI avant 2002 rok, miło mi gościć u Was na forum, pozdrawiam - Tomek!!
apa-sl Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Heja, jestem z Trójmiasta i właśnie rozglądam się za autem. Szukam czegoś co będzie trochę fajne, trochę praktyczne i całkiem ładne (i obowiązkowo ze składanym dachem!) ;-) Moją uwagę przykuło a4 b7 cabrio - ładna bryła i detale, jakoś tak się nie starzeje - tak więc wylądowałem na a4-klub trochę poczytać i popytać.
Rekomendowane odpowiedzi