premko89 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam i pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!
Niewiedz Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam Wszystkich forumowiczów mam na imię Michał zwany Miśkiem jestem z Nadarzyna (okolice W-wy) Mam nadzieję że dużo będę mógł nauczyć się z forum i również być pomocnym Z Audikiem zaczynam dopiero przygodę mam A4 B6 Avant 1,9 TDI 74kW , do tej pory były tylko VW P.S. Mam przeczucie że moja przygoda z czterem ringami się na tym modelu nie skończy :banan:
dixon82 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jestem z Grójca i kilka dni temu udało się po wielu poszukiwaniach zakupić wymarzone audi dla ojca, 2004r.,B6, sedan, 1.8 T 190KM ,silnik BEX, manualna skrzynia biegów. Na to forum trafiłem przypadkiem, szukając kilku info dotyczących tego modelu. Mam nadzieję, że znajdę wiele informacji jak i choćby kilka osób, które pomogą w rozwiązaniu kilku problemów, które mamy z autem. Osobiście, z racji charakteru pracy służę pewnego rodzaju pomocą z autami grupy vw (szczegóły na pw), jak i motocyklami (gdyby ktoś z forum był miłośnikiem i użytkownikiem jednośladu). Pozdrawiam wszystkich serdecznie;)
tarkot Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich!nie będę się rozpisywał.Jeżdżę aktualnie A4 B6 1.8T quattro(BEX) 2003 r. pierwsze auto tej marki,ale nie grupy.liczę na to ze znajdę odpowiedzi na wszystkie moje pytania,oraz cenne wskazówki,a z czasem może nawet sam się do czegoś przydam pozdro
djtomas Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam, Nie dawno zakupiłem Audi A4 B6 AVJ z 2002r z napędem Quattro. Jestem zadowolony z zakupu i mam nadzieję, że kilka lat mi te auto posłuży. Pozdrawiam
klepekk Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie jestem Szczepan posiadam Audi A4 B7 Avant 1.9tdi
Rekomendowane odpowiedzi