Piotrzc Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pozdrawiam Wszystkich. Właśnie stałem się właścicielem A4 B7 2.0 TDI z 2005r. Piotr
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witamy na forum popraw profil, BLB to oznaczenie 2.0 TDI a nie benzyniaka
staniol504 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów jak widzicie jestem tutaj nowy. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Wihajster
staniol504 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedz ale coś nie działa ten link
eM.Pee Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam Mam na imię Mateusz. Trafiłem na to forum gdyż jestem na etapie poszukiwania mojego pierwszego Audi. Po długich przemyśleniach wybór padł na B6 1.9 TDI w sedanie. Rozważałem również VW Passata B5FL jednak Audi od zawsze budziło moje pożądanie:) Wiem, że nie lada wyzwanie znaleźć coś konkretnego wśród tych wszystkich igiełek, cukiereczków, nóweczek itd itp Staram się najpierw czytać a dopiero pytać... Jednak wybaczcie gdybym kiedyś wyskoczył z jakimś niestosownym pytaniem. Pozdrawiam Wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi