Motyk Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich, i serdecznie pozdrawiam własnie jedzie do mnie moje nowe autko i postanowiłem się z wami przywitać,już zaczynam się rozglądać za drobnymi zmianami a co za tym idzie zadać kilka pytań.... oto pierwsze z nich -czy do a4 b6 kombi założę bez problemu tylni zderzak od s4 czy ?? -wcisnę w auto 19 ? 8.5'' jeśli tak to z jakim et 35 40 45 chodzi mi o to żeby jednak koła chowały się we wnękach a nie wystawały dziękuje za podpowiedz raz jeszcze pozdrawiam Łukasz Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Motyk
Motyk Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 dzięki, wiec zamawiamy a czy -wcisnę w auto 19 ? 8.5'' jeśli tak to z jakim et 35 40 45 chodzi mi o to żeby jednak koła chowały się we wnękach a nie wystawały
Motyk Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 tu się tylko witamy. ok chciałem zasięgnąć szybkiej odp. witam raz jeszcze
PIXI Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Siemka ... jak byś poczytał regulamin
wrajter Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich ! Jestem na etapie kupna A4 B7 1.8T, i myśle że z waszą pomocą to mi sie uda !! :banan: Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi