dawidc1994 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witam wszystkich Mam na imie Dawid, obecnie jeżdżę fiatem tipo 1.4 pb r92, zarejestrowałem się tutaj by nabyć jak najwięcej informacji na temat a4, ponieważ jest to jeden z moich typów na następcę fiacika Pozdrawiam i zycze wszystkim miłego dnia
4marttin4 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witam wszystkich Jestem Marcin od wczoraj jestem posiadaczem A4 B7 1,9 TDi avant grudzień 2005. Pozdrawiam wszystkich użytkowników
bOOOOrowiaczek Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witam wszystkich serdecznie! Dopiero zaczynam swoją przygodę motoryzacją, także już na wstępie proszę o wyrozumiałość ! Pozdrawiam serdecznie i miłego piąteczku życzę!
greg801125 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witam wszystkich Niedawno kupilem moje audi ale niestety z problemem auto na postoju trzesie buda przy 1900 obrotow powyzej przestaje to samo jak jade sprawdzilem juz kola skrzynie biegow nie wiem juz gdzie szukac jesli ktos mial podobne obiawy lub wie cos w temacie to prosze o pomoc z gury dziekuje
voperpl Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witam serdecznie :-) Jako nowy użytkownik forum chciałbym się przedstawić i przywitać Mam na imię Marek pochodzę z Warszawy i chyba dołączę do Was szczęśliwych posiadaczy 4 kółek :-)
Rekomendowane odpowiedzi