jan102 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Witam W moim AudiA4B7 przestał działać ekran FIS. Prośba do forumowiczów o pomoc Janek
skrzypul Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Witam wszystkich Byłem szczęśliwym posiadaczem niebieskiej S3 8L BAM z 2002r. Autko sprzedane Teraz z pomocą Waszego klubu chciałbym znaleźć jakąś piękną Be siódemkę 2.0TQ w S-line Mam nadzieję, że uda mi się spełnić kolejne motoryzacyjne marzenie Pozdrawiam Michał
borutaaa Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 witam wszystkich. jestem posiadaczek slicznej a4 b5 z 99 roku z silniczkiem 1.6 [ANA] autko spisywało sie bez zarzutów aż do teraz ;/ raz na jakis czas ciezko jest odpalić auto, raz pali na dotyk a raz musze długo kręcic rozrusznikiem i po ok 30 sekundach z trudem odpali... dzieje sie tak zarówno na zimnym jak i na ciepłym silniku.. chociaz na ciepłym czesciej.. druga rzecz jaka zauwazyłem jest to ze czasem obroty mi sie zawieszaja... puszczam gaz a obroty utrzymuja sie na 3,5 tys do 4 tys.. po ok 40 sekundach powoli spadaja... dzisiaj miałem sutuacje taka ze stałemna swiatłach a silnik pracował na 3 tys obr. z boku wygladało to tak jakbym uczył sie jezdzic.. wymieniłem świece i przewody, filtr powietrza.. w poniedziałek wymienie filtr paliwa i wyczyszcze przepustnice.. moze to cos pomoże. moze to jakis czyjnik ale coś? jak sadzicie?
GreGoriO Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 W POWITALNI nikt ci nie pomoże...co najwyżej,pozdrowi a post poleci do kosza.... napisz w dziale technicznym poza tym....WITAJ z dalekiej Andaluzji.
Rekomendowane odpowiedzi