RinoA4 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam wszystkich, trochę w odwrotnej kolejności ale proszę o wybaczenie. Po a4 b5 Avant 1.8 ADR jest nowo nabyte a4 b5 Avant 2.8 ALG quattro.
mckoper84 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Cześć, witam wszystkich Forumowiczów!
jasztan1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Dobry Wieczór wszystkim zalogowanym jak i niezalogowanym uztkowników tego forum o AUDI. Mam nadzieję ,że znajdę tu dużo fachowych porad i opinii o tych samochodach.
adio25 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam Wszystkich posiadaczy czterech kółek na masce:) Po 4 latach posiadania dwóch Alfy 156 i bycia Alfaholikiem, szukałem A4 b6 1.8T ale los chciał inaczej i znalazłem u zaprzyjaźnionego mechanika w Holandii A4 b8 Avant 2.0 TDI 170km z 2010 roku.. Może nie jakiś full wypas ale przebieg tego auta to rodzynek 52 tys km użytkowane przez kobietę po serwisu ostatnim w sierpniu z pełną historią. Sam ją sprowadziłem po lekkim dzwonie . Już wszystko poskładane maska zderzak i błotnik czeka na malowanie.. Fotki podeśle jak prace zostaną zakończone:) Pozdrawiam Wszystkich!!
Rekomendowane odpowiedzi