Bartasino Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Mam na imię Bartek i posiadam Audi A4 B5 1,8 + LPG z 98' roku. Pozdrawiam wszystkich
matisstz Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 [ Münster/Nowa Sól ] mam na imię Mateusz, niedawno przesiadłem się z a4 b5 na większą a4 b6 mam nadzieję że dzięki Forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy na temat modelu który dopiero poznaję w razie potrzeby służę pomocą na temat b5 Pozdrawiam Serdecznie Mateusz
Danio219 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Cześć mam na Imię Daniel, posiadam audi a4 b7 2.0 tdi avant, jest to początek historii z ta marka. Wcześniej jeździłem głównie na VW passat b7. Mam nadzieje ze dowiem się wielu ciekawych artykułów na temat mojej bryczki. Pozdrawiam do usłyszenia
wihr Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Wam Wszystkich pasjonatów marki Audi pozdrawiam artur
janus1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam... Mam na imię Janusz, nigdy wcześniej nie użytkowałem samochodów marki audi, mam nadzieję, że przekonam się do OOOO Pozdrawiam
janus1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam... Mam na imię Janusz, nigdy wcześniej nie użytkowałem samochodów marki audi, mam nadzieję, że przekonam się do OOOO Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi