Piotr1991 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jestem Zadowolony Witając was W klubie Audi A4 Moja piękna Audi to A4 , B7, 2005 rocznik 2.0 TDI w Automacie Pięknie mi się nią jeździ , ale jest też bardzo wymagająca lubi psuć humor od czasu do czasu są i dobre chwile zadowolenia
Iggy:) Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 siema, jak fura smiga? daje rady, wcześniej jezdzilem Lupo 1.0 choć i to dawalo rady
aureliab Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam wszystkich klubowiczów , dopiero zaczynam swoją przygodę z audi ... liczę na pomoc z waszej strony. pozdrawiam
iron105 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem Audi A4 B6 1.9 TDI i jako że jest to moje pierwsze w życiu Audi pomocy będę chciał szukać właśnie na tym forum gdzie ludzie mają styczność z tymi autami. Pozdrawiam
rogoosh Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam wszystkich użytkowników, obecnie jężdżę Oplem aczkolwiek a najbliższym czasie mam zamiar przesiąść się na B8 i napewno będę szukał opinii odnosnie wersji której najlepiej szukać. Pozdrawiam!
piter1980 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam wszystkich klubowiczów to moje pierwsze forum więc proszę o wyrozumiałość
Rekomendowane odpowiedzi