art_zaj Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Witam od niedawna zostałem szczęśliwym posiadaczem a4 b6
Luk-ass Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Witam jestem z birmingham UK Jestem szczesliwym posiadaczem 4 juz mojej audi Pierwsza byla A4 b5 nastepnie A4 b6 wtedy zmiana na A3 8p no i powrot do A4 tymrazem b8
amatorb6 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Siemankoo! Mam na imię Kamil 24lata i od Listopada ubiegłego roku jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B6 TDI 1.9 130KM. Chętnie dodałbym jakieś zdjęcia, niestety w chwili obecnej nie ma się czym pochwalić. Mam nadzieję, że pomożecie (doradzicie) jak to zmienić. Pozdro!!!
mortem Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Czesc! witam wszystkich, mam na imie karol i jestem ze slaska ale obecnie mieszkam w warszawie. aktualnie posiadam audi a3 rocznik 97 1.8 benzyna + lpg. niedlugo planuje zmiane a3 na a4 Pozdrawiam.
Tomilee78 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Witam, Witam, wszystkich i dziękuję za zaproszenie
Rekomendowane odpowiedzi