KrzychuEM Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix9417 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam Wszystkich.Kuba A4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek1001 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam kolegę z okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwadrat224 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Zgodnie z regulaminem - witam wszystkich forumowiczów. Kupiłem właśnie audiole A4-B6 z silnikiem 1.8T 190KM BEX w quattro w fajnej opcji. Auto wymaga dopieszczenia Liczę na waszą pomoc w rozwiązywaniu problemów, a i ja pomogę jeśli będę wiedział coś w temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuEM Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam Warszawa czy Łódź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_p_s_k_ Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, Poszukuję swojego pierwszego Audi a4, B7 (2004-2007), preferowana benzyna ale jeszcze muszę się rozejrzeć po forum. Celuję w coś w przedziale 20 - 30 k zł, więc jeśli ktoś będzie miał jakieś oferty to będę wdzięczny za podsyłanie. Oczywiście jestem tutaj aby się doedukować i wybrać jakieś fajne auto, które posłuży mi przez kolejne 5-6 latek. Jestem z Warszawy, więc pewnie jakiekolwiek oferty z regionu będą bardzo preferowane. Także witam serdecznie i do dzieła. Pozdrawiam, _p_s_k_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_p_s_k_ Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Oczywiście będę wdzięczny za wszelkie rady związane z zakupem auta - to też będzie moje pierwsze autko. Pozdrawiam, _p_s_k_ Edytowane 27 Września 2015 przez _p_s_k_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsychoGarage_Pablo Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, mam na imię Paweł. Na co dzień zajmuję się modyfikacjami samochodów, zarówno tych do sportu jak i na ulice. Chętnie pomogę we wszelakich przeróbkach jak i grubszych naprawach Waszych samochodów. Zapraszam kolegów z okolic tych bliższych jak i dalszych. Pozdrawiam Stay tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Wróblewski Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 WItam wszystkich posiadaczy Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_lucas Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi