DanielKępa Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam, Rozpoczynam swoja przygode z Audi z roku 2007 - model A4 B7. Silnik to 2.0TDI 125kW, czyli 170KM. Przebieg 130000 oryginalny, potwierdzony w ASO Audi. Mam nadzieje, ze bedzie mi sie milo uzytkowalo z samochodu, a Wy pomozecie mi w codziennych dolegliwosciach - ktorych jak najmniej (mam nadzieje). Pozdrawiam
STTRacings Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam , Mam na imię Sebastian i jestem z Rzeszowa w niedalekiej przyszłości chciałbym zostać posiadaczem Audi a4 b6:) i od jakiegoś czasu rozglądam się właśnie za takowym autkiem dlatego chciałbym zaczerpnąć troche informacji z forum przed jego zakupem: ) .Pozdrawiam
mafias Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Mam na imie Maciej i od roku jestem posiadaczem A4 B5 1.8T 150KM AEB,, , Witam wszystkich
Qurczaq Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam serdecznie. Od tygodnia jestem posiadaczem audi a4 b6 1.8t Q. To mój drugi pojazd z tym silnikiem więc już mniej więcej wiem gdzie co się znajduje. Trochę mechanikuję ale mój poziom to jeszcze totalne przedszkole. Mam nadzieję że uda mi się pomóc kolegom w potrzebie i nie będę zbyt "trudny" gdy pomocy będę potrzebował. Pozdrawiam Zbyszek
SuperMan22 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Cześć Witam chciał bym się przywitać z wami Mam nadzieję , że spędzę miłe chwile tutaj z wami i w razie potrzeby uzyskam tutaj pomoc związaną oczywiście z Audi-cą
Rekomendowane odpowiedzi