Iverson Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 witam wpadnij do nas na spota. wiecej w dziale spoty poznańskie
marcinFM Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich, Właśnie zostałem dzisiaj szczęśliwym posiadaczem A4, rocznik 99 (model już 2000) 1.9TDI, 110KM. Wcześniej jeździłem audi 80 1.8 91', służbowo jeżdżę toyotą auris Jestem z Krakowa centrum (okolice ronda mogilskiego), pracuję w jednym z większych portali internetowych. To co mogę dać od siebie: ponieważ prowadzę kilkadziesiąt rekrutacji dla większości głównych firm z Krakowa (dość szeroki zakres branż) - szybką zmianę pracy , napisanie profesjonalnego CV i LM, dodatkowo fachową pomoc w sprzęcie komputerowym, sporą bazę filmów DivX (ponad 4 tysiące w kolekcji) i inne w miarę możliwości. To czego oczekiwałbym : porad odnośnie mojej Audiczki. Już teraz zdiagnozowałem że coś nie tak jest z wtryskami (czarny dym przy mocniejszym przyspieszeniu, no i ogólnie - bardziej jestem humanistą niż umysłem technicznym. Może ktoś znalazłby czas w tygodniu przed niedzielą żeby wpaść rzucić fachowym okiem? Marcin GG: 793066, [email protected]
Iverson Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 witam!! dołącz do ekipy rzeszowskiej-fajne chopoki
xandmar Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witaj na forum Zapraszamy do dużej aktywności oraz zapoznania się z wątkiem dotyczącym spotów w twoim regionie
xandmar Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witaj na forum Zapraszamy do dużej aktywności oraz zapoznania się z wątkiem dotyczącym spotów w twoim regionie
soczek Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich fanów Audi A4. Od niedawna jestem w gronie szczęśliwych posiadaczy i mam nadzieję, że z tego forum dowiem się jeszcze więcej o tym wspaniałym aucie
Rekomendowane odpowiedzi