prrezes Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Witaj Edytowane 3 Lipca 2016 przez prrezes
Chicco Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 W związku z długą przerwą na forum witam wszystkich ponownie. Pozdrawiam.
BEXa13 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam wszystkich! Jestem świeżo upieczonym posiadaczem audi a4 b6 1.8t 190KM z okolic Wrocka a dokładniej z Jordanowa Śląskiego. Po raz pierwszy na tym forum, ale też nigdy na żadnym nie byłem. Liczę na wyrozumiałość
gesior11 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Cześć wszystkim, mam na imię Kamil i mam nadzieję że niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem A4;) Pozdrawiam
adamtechnik Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Adam, niedawno kupiłem s4 b6 mam nadzieję że będzie mi się miło z Wami współpracować Pozdrawiam
Danielczerwonarakieta Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam Mam na imie Daniel, pochodzę z Zamościa w Lubelskim, jestem posiadaczem audi a4 b5 1.8 96r benzyna w szybkim czerwonym kolorze Witam wszystkich użytkowników forum, a w szczególności tych z moich okolic. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi