KarolsB6 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Cześć wszystkim:) jestem tu nowy i juz będę na wieki:) wkoncu po latach jeżdżenia różnymi autami nadszedł czas na moje wymarzone A4 B6 w sedanie:) jeszcze aktualnie nie mam ale już zaczynam poszukiwania jak i mój przyjaciel z niemieć zobaczymy co bedzie:) Mam nadzieje gdy zagłębie się w te forum to będę mógł pomóc w różnych sprawach jak i ktoś będzie pomagał mi w różnych sytuacjach:) Pozdrawiam i Szerokości zycze bo teraz pogoda nie najlepsza:)
Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie i zapraszamy na http://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-spociki-lubelskie-najblizszy-spot-niedziela-18122016r-godz1700-tarasy-zamkowe-poziom-3-sektor-b31/page-1
Sodi Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Na tą chwilę posiadam TT mk1 w 1.8T i VW Borę w TDI. W przyszłym roku myślę nad zmianą Bory na poliftowe b5 z 2.8 w Q, dlatego znalazłem się na forum. Pozdrawiam z Bydgoszczy
krzychupiekta Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Siemka, witam wszystkich użytkowników forum i pozdrawiam!!!
munatung Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Cześć wszystkim, jestem Krzysiek z Rzeszowa. Trafiłem do Was szukając pomocy w znalezieniu samochodu. Moja B4 z 92 jest już lekko wysłużona. Czas ją odciążyć czymś młodszym. Rozglądam się za A4 B6 1.8T w wersji Avant. Dokładniej rozpiszę się w odpowiednim do tego dziale. Pozdrawiam
Antybiotyk Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć wszystkim. Audi jeszcze nie posiadam, ale mam nadzieję, że najbliższym czasie dzięki forum to się zmieni. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Antybiotyk
shocknage Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich Stałem się posiadaczem mojego pierwszego samochodu ze stajni AUDI a konkretnie B5 ANB 1.8T. Jest to projekt użytkownika Mr.Tea. ( Kawał dobrej pracy...) Postaram się kontynuować projekt lecz bardziej pod kątem stylistycznym, bo technicznie jest już dopieszczona... Pozdrawiam R. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez shocknage
Rekomendowane odpowiedzi