LUKI 48 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów, to moje pierwsze Audi wiec i pytań pewnie będzie sporo moje auto to A4 B7 cabriolet 2.0 TFSI multitronic.
Fin Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kilka dni temu zamówiłem swoje pierwsze Audi (A4 Allroad B9 2.0TDI) i mam nadzieję wkrótce dołączę do zadowolonych użytkowników tej marki
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Gratuluję zakupu. Na jaki kolor się zdecydowałeś?
ChargerGT Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć Mam na imię Michał. Od sierpnia szukałem swojego pierwszego Audi. Po miesiącach irytacji i rozczarowań w końcu od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 Avant 1.8T 163 km. Autko technicznie wydaje się być w naprawdę dobrym stanie ale pod względem estetyki jest wiele pracy przede mną - cały bok przerysowany o barierkę przez poprzedneigo właściciela(choć tragedii nie ma). Zamierzam z tego autka zrobić perełkę a lista planów jest długa. Mechanikiem nie jestem więc na pewno garściami będę korzystał z waszej wiedzy i doświadczenia. Pozdro Edytowane 15 Grudnia 2016 przez ChargerGT
Fin Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Gratuluję zakupu. Na jaki kolor się zdecydowałeś? Generalnie z kolorem miałem duży problem i na końcu stanęło na białym metaliku (Gletscher metalik). Wnętrze: skóra Feinnappa w kolorze Cedar (jasny brąz) + czarna podsufitka + dąb szary na desce rozdzielczej.
nowiciusz Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam,jestem Paweł i od dwóch dni jestem posiadaczem a4 allroad. Mam nadzieję,że na forum znajdę dużo cennych informacji i porad.
winiak111 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Na imię mam Rafał od 10 lat fanatyk marki Audi. Przychodzę tu ponieważ potrzebuję pomocy bardziej zaprawionych w boju. Pochodzę z okolic Augustowa
Kubson95 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam wszyskich nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem audi ale mam innego VAG, z którego staram się zrobić prawdziwą perełkę. Jednakże kocham Audi i napewno w przyszłości będę w posiadaniu tego super autka.
Tomek Szuba Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam szczesliwych posiadaczy naszych Audiczek
Rekomendowane odpowiedzi