Hugo Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Tybal Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 Witam, Spoiler nie wiem czy był poruszany temat czy nie, jeżeli tak to proszę mnie naprowadzić bo ogólnie to moje pierwsze forum w życiu z którego korzystam. Chodzi mi o to że miałem wymieniony rozrząd w raz z zabierakiem pompy oleju (tzw. imbus). Tylko jak wszystko zostało poskładane zaczął wyświetlać się komunikat "oil level sensor defectived" i świeci cię zielona kontrolka od oleju z podpisem sensor. Co może być nie tak?? Sprawdziłem bezpieczniki i połączenie kabli. Czy ktoś miał podobny problem *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Opublikowano 25 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
nesh Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 Cześć Witam Was wszystkich. Pierwszy raz mam w posiadaniu audi dosłownie od tygdnia i szczerze mówiąc bardzo fajnie się nim jeździ. Pozdrawiam Wszystkich i miłego weekendu.
Hugo Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Opublikowano 26 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mateok92 Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 Witam wszystkich forumowiczów moja lokalizacja to podkarpacie pozdrawiam
Hugo Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Opublikowano 26 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Karczek Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Niedawno zakupiłem wymarzone A4 B8, stąd w końcu mogłem dołączyć to klubu A4 Przemieszczam się po całej Polsce, ale najczęściej można mnie zastać Zielona Góra/Bełchatów/Wrocław. Pomimo krótkiego czasu użytkowania A4 na forum znalazłem sporo cennych informacji, a liczę na więcej! Pozdrawiam
KMichal321 Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 Witam Postanowiłem dołączyć na forum ponieważ planuje w końcu zakupić Audi, a znajduje się tu dość dużo informacji które mogą mi pomóc jak i wy, witam was serdecznie jeszcze raz
BuDi91 Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Witam . Przed kilkoma dniami zakupiłem Audi a4 b6 2.0 PB + Gaz . Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ukii80 Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Jeszcze raz Witam. Posiadam Audi A4 B8 2.0 FWD. Mieszkam w Małdytach to jest Warminsko-Mazurskie.
Hugo Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
T4DZIK Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Siemka wszystkim ! Audi, które posiadam to a4 b6 1.8T BEX z podtlenkiem LPG w wersji Avant.
kobinio Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 W dniu 24.05.2018 o 10:19, Eryk1310 napisał: Witam wczoraj zakupiłem w niemczech audi a4 b7 170 o oznaczeniu silnika BRD Pokaż ukrytą zawartość , do domu miałem około 300 km około 70 km przed domem zapaliły mi się kontrolki świec żarowych auto straciło moc zjechałem na pas awaryjny auto zgasło i nie chciało odpalić , auto laweta zaciągła do ATU w komputerze wyszły następujące błędy :Fehlercode P0102, P1040, P2146 powiedzieli mi że to wtryski i wymiana bd kosztować 2 tys euro a w serwisie jeszcze więcej oczywiście nie zgodziłem się bo nie mam tyle gotówki auto będe starał się zwrócić sprzedawcy zobaczymy jak to jest na drodze prawnej w niemczech ale może mi wyjaśnić ktoś te błędy ? Witaj Eryk też miałem kiedyś BRD ośke z 08r zrobiłem mape na 198km i była o wiele lepsza jazda. także polecam zrobić program *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Rekomendowane odpowiedzi