Hugo Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
sznycel94 Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 Od roku jestem posiadaczem leciwej a4 która swoją solidnością i urokiem skradła moje serce, ale czas na coś nowszego i na wiosnę będę się przymierzał do zakupu nowszej i konkretniejszej czwóreczki. Na celownik obrana została b6 w 1.8 t oraz quattro, która mi się śni po nocach. Mam nadzieję, że znajdę tu wszystko co będzie mi potrzebne, oraz że niedługo to już nie będzie sen ?
Miętus Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Przeglądam te forum od około roku i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Mnóstwo informacji pomogło mi w niektórych sprawach. Kilka słów o mnie. Pochodzę z Warmińsko-Mazurskiego i dzielą mnie 4 km do granicy z Rosją;) jeżdżę Audi A4 B6 Avant 3.0 V6 Quattro z 2003 roku. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Adrian_GTW Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam bardzo ciepło użytkowników forum. Mam na imię Adrian i pochodzę z Kielc. Moje drugie auto to Audi A4 1.8 PB+LPG 1997r. Mam nadzieje, że znajdę pomoc w nurtujących pytaniach i ewentualnych problemów z autem. Pozdrawiam serdecznie
R4xx Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, Jestem z województwa Opolskiego, na tą chwilę jeżdżę dopieszczoną A3 8L z 1.8t pod maską. Chciałbym przesiąść się do A4 B6 i mam cichą nadzieję, że może znajdę tutaj jakiś ciekawy egzemplarz i tym samym stanę się pełnoprawnym użytkownikiem forum Edytowane 22 Lutego 2019 przez R4xx
Adikon Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 Cześć wszystkim! Jestem z województwa łódzkiego, czyli centrum Polski. Aktualnie posiadam audi a4 B7 avant 2007 rok. Małymi krokami będę się starał polepszyć jej wygląd zewnętrzny oraz wewnętrzny. Silnik 1.9 TDI, bo robię sporo kilometrów, a spalanie jest naprawdę całkiem dobre. W przyszłości planuję podniesienie mocy. Pozdrawiam wszystkich!
Hugo Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Sebastian65891 Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam wszystkich jestem z województwa małopolskiego i posiadam a4 b6 1.8t. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi