Czepan Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Cześć! od tego roku jestem posiadaczem Audi A4 B6 130KM 2004r AVF ( Niestety nieszczęśliwym posiadaczem ? ) Samochód jeździ od warsztatu do warsztatu, więc postanowiłem dołączyć między innymi w poszukiwaniu pomocy ;]
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Szczure8 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy audi4 b8
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Szczure8 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Mam pytanie dwa razy za szybko puściłem sprzęgło auto zgasło i nie mogłam go odpalić ale wyszedłem z auta zamknąłem otworzyłem i odpalił bez problemu
Bartek1804 Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam serdecznie Wszystkich Miłośników
Hugo Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
patryk96TKI Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Cześć wszystkim. Jestem z Kielc i niedawno stałem się posiadaczem A4 B8 lift. ( Wcześniej A6 C6 ). Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
grzesiek-s Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Cześć wszystkim, Jestem Grzesiek, mieszkam w Serocku. Fura to A4 B6 1,8T Q. Wygląda tak:. Pozdro!
MichalB5AFN Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Jestem Michał, niedawno kupiłem naszą wspaniałą aćfurke i mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania, a czasem może komuś pomogę. Witajcie ?
majjki Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Witajcie, na imię mi Mikołaj. Posiadam A czwórkę przed liftem w nadwoziu Avant. Pochodzę z woj lubelskiego. Mam nadzieję że dowiem się wielu ciekawych informacji i jeśli będę potrafił chętnie pomogę:) pozdrawiam
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pepe1.8t Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam mam Spoiler problem z moim 1.8t może znacie kogoś w okolicach Lublina kto naprawdę zna się na tych silnikach i da radę zrobić dobrze program *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi