mazur_1987 Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Czesc jestem z wojewodztwa Opolskiego a dokladnie z Nysy i zaczynam swoja przygode z audi a4b6 1.8t bfb a was koledzy chcialem serdecznie powitac Edytowane 5 Lipca 2019 przez mazur_1987
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
zaqu Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Cześć wszystkim Pozdrawiam Łukasz Edytowane 5 Lipca 2019 przez zaqu
andrzej-pts Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam Wszystkich Pasjonatów tej marki Jak widać jestem Andrzej, jakie auto posiadam to jest oczywiste a mam je już 2 lata To na razie tyle Pozdrawiam wszystkich
Rocking Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam wszystkich członków klubu A4 - Karol
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
wiwaldii Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam wszystkich na forum. Mam na imię Waldemar. Od niedawna jeżdżę a4b8 1.8tfsi. Liczę na miłą współpracę przy rozwiązywaniu problemów moich czy Waszych. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi