Hugo Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pablo1985 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Łańcut podkarpackie Witam wszystkich klubowiczów
Marepl Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam. Spoiler Mam pytanie oglądał może ktoś s4 b7 w Radomiu? Używane Audi S4 - 33 900 PLN, 247 000 km, 2006 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi S4 - Pierwszy właściciel, Czarny, Metalik, Nie Perłowy, Benzyna, 344 KM, 4 200... . Byłem dwa tygodnie temu ja obejrzeć wszystko było super,A dzisiaj przyjechałem z gotówką i byłem pewny że na 95% zabiorę ja. A tu lipa silnik kuleje handlarz gada że to jakieś banki przed katalizatirami się zapchaly i dzisiaj była już cena niższa 2 tyś jak za pierwszym razem. I dodam że się nie świeci check angina. Jakieś rady ktoś się spodkał z taką usterką o tych bańkach. Dziękuję u pozdrawiam. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mulanda Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Kocham A4- 5 lat B6 avant/ obecnie B8 avant
Hugo Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Sztanga9514 Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam wszystkich w ten sobotni wieczór, mam na imię Wojtek a moje oczko w głowie to A4b6 2002r
Hugo Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Opublikowano 21 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
audicomaniaksiła Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) witam wszystkich mam pytanie bo sam nie wiem jestem posiadaczem audi a4 b5 afn 1.9tdi 110km 98roku ośka zamierzam kupic kilka czesci o zawieszenie chodzi gwint jaki nabyłem to MTS technic nowy tez nowe zawieszenie tył nie wiem jakej firmy kupic prawie pewny jestem ze kupie lemforder chodz bym był wdzieczny jak ktos by cos podpowiedział mi w wyborze zawieszenia pytanie take czy da rade założyć dystans na tył w afn na zwykła stalówkę 15cali i czy warto tylko tył i jake dystanse na te felge jak by dało rade pany? 15mm 20mm? (30mm za duzo chyba) bym był wdzieczny jak ktos by mnie pokierował z tym zawieszeniem jakes linki do kupna zawiasu i dystansów na tylna oś o taka moja prozba panie i panowie Dziekuje za Przyjęcie do Grupy mam nadzieje ze chociaz tu ktos mi pomoze Bo na tych grupach na facebbooku to szkoda gadac nikt pomocny nie jest .Jestem Nowy Na Grupie wiec soryy jak cos zle napisałem czy coś . Pozdrawiam WSZYSTKICH Edytowane 21 Lipca 2019 przez audicomaniaksiła
Hugo Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Opublikowano 21 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
audicomaniaksiła Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Hugo napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Napewno Dziekuje za przyjecie do grupy
Hugo Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Opublikowano 21 Lipca 2019 14 minut temu, audicomaniaksiła napisał: Napewno Dziekuje za przyjecie do grupy Też się cieszymy, ale pytania techniczne zadajemy w odpowiednich działach technicznych na forum. P.S. Miałeś włamanie i ukradli Ci z magazynu wszystkie znaki interpunkcyjne? Używaj ich proszę, bo tego nie da się czytać. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi